Dewi Van De Vyver is ICT Woman of the Year

Published on
in
Written by:
This story was originally published by
Made in Antwerpen

ANTWERPEN – Dewi Van De Vyver, ceo van het Antwerpse Flow Pilots, is door Data News uitgeroepen tot ICT Woman of the Year. Naast haar ondernemersverhaal maakte ze vooral het verschil met haar inspanningen om meer vrouwen warm te maken voor technologie en ICT. “In het technologiedebat ontbreekt vandaag een heel belangrijke invalshoek: die van de helft van de bevolking”, aldus Van De Vyver.

ICT-vakblad Data News bekroont al voor de twaalfde keer een ICT Woman of the Year. De lezers van het magazine kiezen samen met een professionele jury van ex-winnaars en IT-prominenten wie de titel krijgt. “Ik ben enorm vereerd met deze bekroning, en ik wil graag alle lezers van Data News en alle juryleden bedanken”, reageert Dewi Van De Vyver.

Dewi Van De Vyver stond in 2011 geleden mee aan de wieg van het Antwerpse digitale innovatiebedrijf Flow Pilots. Sinds een jaar leidt ze de onderneming als ceo, en stuurt ze het 30-koppige team aan vanuit een frisse visie en missie. Flow Pilots werkt digitale innovatietrajecten uit voor bedrijven als Axa, Mylène, Digipolis en Soudal.

“Ik investeer heel veel tijd in het opbouwen van een sterk netwerk, ik school me voortdurend bij over nieuwe evoluties in technologie en ICT. Alles om on top of our game te blijven. We zijn hier allemaal gepassioneerd door innovatie. Wij geloven dat digitalisering een scherprechter zal zijn voor diegenen die achterblijven, maar ongeziene opportuniteiten zal bieden voor wie hier in meegaat.”

Read the full Story

Visit the website of

Made in Antwerpen

Made in Antwerpen

Ask me anything

I love receiving inspiring questions. Feel free to challenge my mind!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.