Dewi Van De Vyver en Julie Scherpenseel zijn ICT Woman en Young ICT Lady 2020

Published on
in
Written by:
This story was originally published by
DataNews

De titel ICT Woman of the Year viel te beurt aan Dewi Van De Vyver. Acht jaar geleden stond ze mee aan de wieg van scale-up Flow Pilots en sinds een jaar leidt ze het bedrijf ook als CEO. Flow Pilots begeleidt digitale innovatietrajecten en voert ze uit van A tot Z. Bekende klanten zijn onder meer Axa, Agfa, Soudal, Belfius en Sodexo.

Dagelijks inspireert en motiveert Dewi een dertigtal mensen. Zij vulde haar Master Communicatiewetenschappen aan met opleidingen in economie, grafisch design en IT-management. Het snijpunt van die expertises inspireert haar als CEO. Maar ook haar twee zonen inspireren haar om haar vak aan te wenden voor the greater good.

Dewi is vastberaden om meer vrouwen warm te maken voor technologie, en AI in het bijzonder. 'In het technologiedebat dat vandaag wordt gevoerd, ontbreekt een zeer belangrijke invalshoek, namelijk die van de helft van de bevolking. Het is hoog tijd om awareness te creëren', zegt ze daarover.

Met haar knappe ondernemersverhaal en haar duidelijke taal over diversiteit haalt Dewi Van De Vyver het van Bieke Van Gorp (co-founder & COO van FibriCheck) en Caroline De Vos (co-founder & COO van SatADSL).

Read the full Story

Visit the website of

DataNews

DataNews

Ask me anything

I love receiving inspiring questions. Feel free to challenge my mind!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.